Segueix-nos:

TELF. CONTACTE 662 07 94 00
parallax background

BENEFICIS DE LA QUIROPRÀCTICA INFANTIL

Vector Abstract Colour Alphabet
CURIOSITATS DEL LLENGUATGE
7 d'octubre de 2017
Revista_xics_menuari
PLANIFICAR ELS ÀPATS
7 d'octubre de 2017
 

Beneficis de la quiropràctica infantilLa quiropràctica s'ocupa de potenciar les defenses dels teus fills, constantment es realitzen estudis que demostren els seus beneficis.

Una nutrició adequada, exercici i visites regulars al quiropràctic ajuden a proporcionar les millors condicions per un creixement dels nens òptim.

Encara que el cos jove d'un nen té una capacitat increïble per adaptar-se, qualsevol desequilibri de la columna vertebral no corregit a temps, pot ser el principi de problemes en el futur.

Les tècniques utilitzades en la quiropràctica infantil són especifiques per a la seva edat.

L'activitat constant dels nens pot provocar lesions invisibles.

Com puc sospitar que el meu fill té subluxacions?

Hi ha alguns senyals d'advertència que ens poden fer sospitar de la presència de subluxacions:

Un maluc més alt que l'altre, una cama més curta, omòplats sortits, un peu torçat cap a dins o cap a fora, caigudes freqüents, una espatlla més alta, estats d'agitació, nerviosisme, nens hiperactius, micció involuntària, presència d'escoliosi, dormir malament,....

En qualsevol cas el quiropràctic revisarà el seu estat i determinarà quina és el millor tractament per a ell.

Quins beneficis tindrà el meu fill amb la cura quiropràctica?

Els nens que es cuiden amb la Quiropràctica mostren múltiples beneficis.

Són nens més desperts, amb millor capacitat d'aprenentatge, una major resistència a les malalties comuns (ja que es millora el sistema immunològic), una major capacitat d'adaptació.

La quiropràctica restaura la integritat del Sistema Nerviós pel funcionament òptim de cada òrgan i teixit del cos. El sistema nerviós d'un nen està en constant evolució, creant bilions de connexions neurològiques.

És de primordial importància que es desenvolupi bé i sense interferències.

Els pares que acudeixen a la consulta observen que els seus fills perden menys hores de classe i emmalalteixen menys que abans.

Que pot provocar-li al meu fill subluxacions?

Les causes poden ser físiques (part, fòrceps, caigudes, pes a les maletes escolars, males posicions continuades...) químiques (medicació, tòxics al cos, dieta incorrecta,...) i emocionals (situacions familiars compromeses, exàmens,..).

La quiropràctica pels nou nats

L'etapa primordial per portar els nens a un quiropràctic és durant el seu desenvolupament motriu, quan aprenen a aixecar-se, a aguantar el cap, o aprendre a caminar els seus primers passos. A més que podem ajudar amb: otitis, còlics, al·lèrgies, asimetries, plagiocefàlia, refluxos, afavorir la lactància i que descansin millor. Alguns pediatres que coneixen la nostra tasca ho recomanen, ja que és natural i beneficia tant a la mare com al bebè.

Prevenció i millora de l'escoliosi

Un dels símptomes més comuns durant l'adolescència especialment entre les noies, és una curvatura lateral anormal de la columna anomenada "escoliosi ". Els pares atents poden observar que una espatlla més alta o una part del maluc massa baixa fan que la roba no encaixi.

Un examen i visita al quiropràctic pot ajudar a detectar l'escoliosi en la fase inicial.

D'aquesta manera, les mesures correctives poden començar amb un programa d'ajusts quiropràctics específics, per aconseguir una millor qualitat de vida i prevenir problemes majors futurs.

Els nens que acudeixen al centre quiropràctic gaudeixen de les visites, a més comptem amb un espai dedicat a ells perquè es trobin bé, sigui divertit i vulguin tornar.

Informa't de com la quiropràctica pot ajudar als teus fills, o apunta't a les xerrades al Tel. 93 8580264 www.quiropracticmanresa.com
.


Article per a la Revista Xics, octubre 2017Susana Feliu


Llicenciada en Quiropàctica
www.quiropracticmanresa.com