Segueix-nos:

TELF. CONTACTE 662 07 94 00

Guía d'empreses i entitats

Quiropràctic Manresa

c/ Nou, 28 1B · 08240 MANRESA
93 858 02 64
info@quiropracticmanresa.com
http://www.quiropracticmanresa.com

La quiropràctica és la professió de la salut que té cura del sistema nerviós, un sistema nerviós deficient perjudica la salut física, orgànica i mental.
Reconeguda per l'Organització Mundial de la Salut (OMS), la Quiropràctica és la branca de les ciències de la salut que s'ocupa del diagnòstic, el tractament i la prevenció dels trastorns mecànics del sistema neuro-múscul-esquelètic i dels efectes d'aquests trastorns sobre el funcionament del sistema nerviós i la salut en general.

Es basa en tècniques manuals, incloent ajustos articulars i centrant-se principalment en les subluxacions. Hi ha més de 170 tècniques quiropràctiques diferents, depenent de la persona, de la seva edat i del seu problema. Els quiropràctics titulats són els únics professionals qualificats per localitzar i reduir subluxacions. El seu objectiu és eliminar les interferències que les subluxacions produeixen en el sistema nerviós per tal d'optimitzar la nostra qualitat de vida, tornant el sistema nerviós el seu equilibri i funcionament òptim: aconseguir el màxim potencial de la intel·ligència innata que té el cos, la seva saviesa interna.

​El nostre objectiu és ajudar-te a recuperar i mantenir una bona salut i qualitat de vida d'una manera natural i segura.

El nostre equip, está format per a professionals amb una àmplia experiencia, llicenciats en doctor en quiropràctica (Doctor of Chiropratic).

Els nostres tractaments tenen una filosofia lligada al benestar i a la salut preventiva al retrobar l'equilibri en l'àmbit estructural, metabòlic i emocional.


Si vas al dentista a revisar les teves dents i a l'oculista a mirar els teus ulls, no creus que ja és hora de tenir cura de la teva columna?La columna és el casc protector del nostre sistema nerviós, si tenim subluxacions, desalineacions i perdem la seva mobilitat es produeixen canvis en l'àmbit neurològic afectant el bon funcionament normal del cos i de la salut.Sabem que La salut és molt important per a tu i volem formar part de ella amb els nostres coneixements.En cas de malaltia primer mirar la columna vertebral.

-Hipòcrates (460-377 AC)

Cada persona és única, els nostres pacients també.

Escoltem el teu cos, però sobretot, t'escoltem a tú.