Segueix-nos:

TELF. CONTACTE 662 07 94 00

Guía d'empreses i entitats

Expressa’t

C/ Muralla del Carme,17
Edifici Can Jorba
08242 MANRESA
T. 609 02 14 36
info@expressat.cat
http://www.expressat.cat

Artteràpia. Cos i moviment
Teatre musical, un espai per crear sentir i ser.
Un viatge dins l’anima per fer visible l’invisible.Expressa’t és una metodologia innovadora i original basada en l’art com a teràpia.
Creada a partir de l’observació corporal amb nens i nenes de 2 a 12 anys, en un marc escolar pedagògic i artístic, que desperta una altra forma d’apropar-se a l’Infant mitjançant l’art, per afavorir l’expressió de les seves necessitats emocionals.Ens avala més de 20 anys d’experiència en el treball amb infants en diferents centres educatius i artístics.L’ ObjectiuEl cos com a eina d’expressió i comunicació.
Què ens fa diferents?
Creem un espai de lliure expressió, per Crear Sentir i Ser, on els infants puguin experimentar a través de diferents llenguatges artístics, com la dansa, el teatre, la música creativa, el clown, el mim, la plàstica…
Donem eines i recursos per construir amb una mirada íntegra i holística en l’Infant, respectant el seu temps, el seu ritme, el seu procés de creació i transformació.
Tenim en compte, no el resultat com aparença externa, sinó, el diàleg intern que fa el nen, nena amb tot allò que crea. Recollim les idees, les inquietuds, les necessitats, la curiositat, els obstacles, en definitiva l’aprenentatge que es fa visible en l’espai creatiu, i ho traslladem al teatre en forma d’arts escèniques.
Quines activitats oferim?
Oferim activitats per a embarassades, infants de 0 a 12 anys, joves i adults.
Dansa per embarassades. Un viatge a través de la música, el moviment i els sentits, per agrair i connectar amb la saviesa interior.
Ioga per embarassades. El ioga t’acompanya per ser una “mare plena i conscient durant l’embaràs. Asanes ( postures ) respiració, meditació, cant de mantres. Per aconseguir alliberament de símptomes i pors, força i flexibilitat.
Dansa amb el teu nadó. Establir vincles mare-nadó des del moviment, la música i el cor.
Expressa’t de 2 a 5 anys. Un tast de diferents llenguatges artístics com la dansa, la plàstica, el teatre i el clown.
Per gaudir, experimentar i expressar les emocions i necessitats.
Tot dansa, partir de 4 anys. Un tast de diferents estils de dansa, per arrelar una connexió entre les possibilitats corporals, la confiança emocional i el talent artístic.
Teatre musical a partir de 4 anys. Teatre, cant, expressió corporal, clown, creació i improvisació.
Teatre de carrer. Per autogestionar la timidesa i les pors.
Acompanyament terapèutic a infants amb necessitats especials.
Formació a mestres
Tallers per pares i mares