Segueix-nos:

TELF. CONTACTE 662 07 94 00

Guía d'empreses i entitats

Llar d’infants La Baldufa

c/ de La Pau, 17 (Pl. de la Creu)
08243 Manresa (
T. 93 873 06 45 / 659 823 122
labaldufa.org@gmail.com
la baldufa.org

La llar d’infants La Baldufa es caracteritza per ser una escola petita, acollidora i de caràcter familiar on obrim les portes a tot tipus d’infants. A la Baldufa, tenim molt present a les famílies dels infants i pretenem que aquestes participin activament en el desenvolupament dels petits conjuntament amb l’escola, ja que ens considerem com una segona llar per als infants, on fem tot el possible perque es sentin segurs, protegits i en un ambient de felicitat.

Per tant, considerem les relacions amb les famílies com un paper important en la nostra tasca, ja que son la base del bon aprenentatge dels infants.

El nostre objectiu és afavorir al màxim el desenvolupament dels infants, de fomentar la cooperació entre ells i contribuir en una educació basada en el respecte. Des de l’escola es promou la incorporació d’hàbits que estimulen l’autonomía personal de l’infant i el seu desenvolupament cognitiu.

D’aquesta manera, proporcionem als infants totes aquelles eines que faciliten la incorporació de nous aprenentatges de manera significativa i alhora, que siguin motivadors per a ells. Fins i tot els fem classes opcionals d’anglès!