Segueix-nos:

TELF. CONTACTE 662 07 94 00

Guía d'empreses i entitats

Piscines Municipals Manresa

c/ Viladordis nº5 08241 Manresa
93 874 47 50
info.piscines@aiguesmanresa.cat
http://www.piscinesmanresa.cat

El Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa és una instal·lació que s’inaugurà amb les actuals instal·lacions l’octubre de 2007, construït en el mateix lloc que havien ocupat les antigues Piscines Municipals de Manresa.
Fins a l’1 d’octubre de 2012, va estar gestionat pel Club Natació Manresa i a partir d’aquesta data el gestiona en règim de gestió directe per encàrrec de l’Ajuntament de Manresa l’empresa municipal Aigües de Manresa S.A.Aigües de Manresa, S. A. és una empresa municipal que neix l’any 1982 a partir de la municipalització del servei d’aigües portat a terme per la Junta d’Aigües Potables de Manresa durant 125 anys. El seu objectiu prioritari és donar un servei de màxima qualitat als ciutadans.

Amb aquest mateix esperit, és amb el que està gestionant la instal·lació esportiva, procurant que els seus abonats trobin en el complex unes instal·lacions i servei de qualitat, però sobretot un gran equip humà que l’acompanyi, aconselli, formi i dirigeixi en l’activitat esportiva per tal de millorar amb la seva condició física i gaudir d’un estil de vida saludable.NATACIÓ NADONS
Activitat conjunta entre pares i fills que té per objectiu familiaritzar als nadons en el medi aquàtic i afavorir el seu desenvolupament físic i motriu. Es practica a la piscina poc profunda amb un dels pares. Activitat apta per a nadons a partir de 4 mesos fins als dos anys.

NATACIÓ PRE-INFANTIL
Curs d’iniciació, familiarització i adaptació al medi aquàtic amb l’objectiu de treballar les habilitats motrius aquàtiques i els desplaçaments de forma autònoma, sense la presència dels pares a dins de l'aigua. Aquesta activitat és exclusiva per a nens i nenes de P2.

NATACIÓ INFANTIL
Curs d'iniciació i perfeccionament. L'objectiu principal és adquirir un bon domini de l'aigua experimentant diferents tècniques i habilitats pròpies de la natació. Indicat per a nens i nenes des de P3 fins a 4t d'ESO.