Segueix-nos:

TELF. CONTACTE 662 07 94 00
parallax background

De meduses, eriçons de mar i tubs d’escapament

article_bastardes_doris_juliol_18_xics
VULL AVORRIR-ME SÓC UN LEGO
17 de juliol de 2018
imatge_art_berta_torras
EL PAPER DE LA FAMÍLIA A L’HORA DE POTENCIAR L’APRENENTATGE DE L’ANGLÈS DELS MÉS PETITS
5 de setembre de 2018
 

De meduses, eriçons de mar i tubs d’escapamentQuina pena. S’acaba l’estiu. A mi, què voleu que us digui però l’estiu m’agrada. M’agrada molt. M’agrada suar. Suar mentre prenc el sol. M’agrada posar el ventilador a la nit. M’agrada dormir destapat. M’agrada.

I què voleu que us digui, però em fa pena que s’acabi l’estiu. Els nens, com a mínim els meus, el Martí i el Nil, ja tenen ganes d’anar a l’escola. Tenen ganes de retrobar els seus amiguets i amiguetes. De saber a quina classe aniran. Tercer i primer. Hòstia! Com creixen!

S’acaba l’estiu i m’agafa la tonteria. Nostàlgia. Sóc d’estiu. I de finals de la primavera, a pesar de l’alèrgia. No m’agrada el fred. M’agrada la calor. I el sol. Sóc molt de sol.

Fa 4 dies que hem tornat i me’n recordo de la calma. Me’n recordo de la piscina plena de vespes. De quan les vespes se’n van a dormir i ens la deixen a nosaltres. Dels nens tirant-se en bomba. De les partides de rummikub mentre es pon el sol. De la cervesa. El primer glop de cervesa és màgic. Freda. Congelada. Has d’anar ràpid perquè sino, l’últim glop ja és tebi. I no mola. Molt fan dels “quintos”. I tocar la guitarra sentint els grills de fons. De les platges de pedres. De les de sorra. De les de pedretes. Dels escarpins. De no tenir-ne. Del snorkel. Dels peixets. Dels peixots.

I el Martí, aquest any se’n recordarà especialment de les meduses, els eriçons de mar i els tubs d’escapament calents de moto. Els 3 li van deixar marca. L’estiu del 2018. Quina pena, ja s’acaba...Article per a la Revista Xics, setembre 2018Enric Bastardas


Comunicador, il•lusionador i provocador
www.enricbastardas.com
IL•LUSTRACIONS: Doris Jiménez